Direct resultaat

Logo IAC

“Ik ben nog steeds onder de indruk van de wijze waarop Brandts Energie Service ons heeft geholpen met het inzichtelijk maken van onze energiekosten maar ook met de praktische hands-on mentaliteit. Zij hebben ons weten te overtuigen dat zij de partij waren met de benodigde kennis van zaken. Dit gecombineerd met een behoorlijke dosis enthousiasme heeft ons direct resultaat opgeleverd. Een resultaat dat ons behoorlijk “op de kaart heeft gezet” op het gebied van het energiebeleid binnen de International Automotive Components Group B.V. Door een vergaande samenwerking hebben zij ons steeds weer verrast met de eigen initiatieven die wij, vanwege tijdgebrek en kennis, wellicht niet of alleen met grote inspanningen hadden kunnen bereiken. Een samenwerking die door de slimme aanpak van BReS van ons energiegebruik zijn positieve effecten heeft gehad op onze productie. Inmiddels ervaren wij, ondanks dat we te maken hebben met een relatief kleine organisatie, een verregaande zelfstandigheid van hen die ons steeds verder helpt in kosteneffectiviteit.

BReS heeft niet alleen de durf gehad om ons energiebeleid te structureren maar ook op andere gebieden haar waarde bewezen. Hierbij hebben zij voor ons de wettelijke verplichting tot het uitvoeren van een EnergieBesparingsOnderzoek ingevuld en het engineerings- en aanbestedingstraject voor een nieuwe productielijn ingevuld. De resultaten zijn meetbaar in een effectievere infrastructuur en lagere installatiekosten.

Verder ervaren wij de contacten met BReS niet alleen als praktisch en waardevol, waarbij we jaarlijks vele duizenden euro’s besparen, maar zeker ook prettig in de omgang”.

Roel von den Hoff
IAC