Visie & Missie

Brandts Energy Service vormt een netwerk met diverse partners, waaronder engineers, techneuten, adviseurs en academici. We werken samen zodat we klanten de meest effectieve en duurzame oplossing kunnen bieden.

Onze missie

Wij geven onze klanten onafhankelijk advies over hun energieverbruik en energiebesparing. We laten ons niet leiden door energieleveranciers of commerciële belangen. Wij begeleiden onze klanten bij de optimalisatie van hun aansluitingen en bij de realisatie van een betrouwbare installatie tegen minimale kosten centraal staat. Bij ons staan de klant en zijn wensen en behoeften centraal.

Naast energie richten wij ons op thema’s als mobiliteit, klimaatverandering, veiligheid, ruimtegebruik, leefbaarheid en esthetica.

Als lid van de Federatie van Energieconsultants (FedEC) in Nederland bieden wij het bedrijfsleven als ook overheden de maximale garantie om duurzaam en winstgevend invulling te geven aan hun maatschappelijke verantwoording.

Wij bieden duurzame oplossingen die het energieverbruik en de energiekosten verminderen en die bijdragen aan een beter milieu. Het principe van Cradle-to-Cradle passen wij, waar nodig, toe.

Visie

Wij streven ernaar tot de top van onze markt te behoren en onze continuïteit te waarborgen door een goede winstgevendheid.

Onze kernwaarden

  • BetrokkenWe hebben plezier in wat we doen, we denken mee en bewegen mee met ontwikkelingen.
  • DuurzaamWe willen bijdragen aan een duurzame wereld, we zoeken steeds naar een balans tussen mens, milieu en economie, we voorzien in de behoeften van het heden, maar houden daarbij ook rekening met onze toekomstige generaties.
  • SamenwerkenSamen zijn we sterker.
  • ContinuïteitWij delen kennis en ervaring met partners en waarborgen de continuïteit van energievoorziening.
  • IntegerWe zijn eerlijk, betrouwbaar en handelen ethisch.